dissabte, 26 de maig del 2012

Sortida 012 - 1er Cap de Setmana a El Bagís (2-3/6/2012)


1ª SORTIDA DE CAP DE SETMANA FLUVIÀ CAMINA


El Bagís, 2-3 de juny del 2012 


Benvolguts nens, nenes i famílies en general! Voleu passar un cap de setmana diferent, en una casa pairal fantàstica, amb els amics de l’Escola? 

Us convidem a la 1ª sortida de cap de setmana del Grup de Muntanya de l’Escola Fluvià.
Serà els propers dies 2 i 3 de juny, al Bagís, a Santa Coloma de Farners.

El Bagís és una casa de colònies sense servei d’habitacions, recepció, ni telèfons a les habitacions. Per això farem grups amb tots els pares per encarregar-nos dels diferents serveis (sopar, neteja de la casa, neteja dels lavabos, entorns,dinar, ...); tothom serà part d’algun grup.

El preu de la sortida és de 15 € per adult, i 10 € per nen (en edat escolar); tots aquells nens que encara no hagin començat P3 no pagaran res. 

L’aforament està limitat a 60 places entre adults i nens. Per inscriure’s, cal enviar un correu a amuntfluvia@gmail.com; es respectarà l’ordre en què arribin les inscripcions; caldrà pagar la sortida abans del dia 13 de maig; en cas contrari, es perdria la plaça i es donaria a la següent persona o família de la llista.

Cada família haurà de portar l'esmorzar, dinar i berenar del dissabte. Al vespre hi haurà un Concurs de Truites (tothom qui vulgui participar, que en porti una de casa). 
El preu inclourà: el sopar que acompanyarà les truites que porteu, esmorzar, i dinar del diumenge.
El dia 2 es quedarà directament a l’aparcament del Poliesportiu de Santa Coloma de Farners (veure mapa adjunt) a les 9.30 del matí; des d’allà anirem tots plegats cap a la casa amb els cotxes. La sortida serà el diumenge després de dinar i fer la neteja final de la casa tots plegats.
Segur ens ho passem molt bé! Us hi esperem!
 
Amunt Fluvià