diumenge, 25 de maig del 2014

Sortida 24 i 25. Castell de Burriac (23/03) i Al Dolmen de la Pedra gentil (04/05)

Quan fem el calendari, és una declaració de projectes i/o propòsits que intentem assolir durant tot el curs. Aquesta vegada s'han redireccionat les excursions, però sempre intentem complir les aspectatives  inicials realitzant com a mínim una sortida, doncs no cal dir que ens agrada sortir d'excursió acompanyats amb els amics, les famílies i tothom qui s'hi vulgui afegir.

La sortida 24 la vàrem canviar per risc metereològic i vàrem repescar un clàssic "El castell de Burriac" vàrem tenir un temps espectecular i també es va poder disfrutar en directe de l'encert de canviar l'objectiu, doncs des de dalt es va poder veure com al Montseny hi havia les previstes i temudes pluges anunciades. Nosaltres vàrem poder difrutar una pujada i baixada fantàstica, amb sol, i un migdia (dinar i cafè) molt amens, comentant, parlant, jugant ... més tard, quan tornàvem va ser quan ens va ploure, però tal i com diu l'anunci ... Un dia rodó.

Enllaç 1
Enllaç 2

La sortida 25 es va considerar que potser queia massa lluny per fer-la en aquells moments i es va innovar per una zona que ens va encantar el Parc Natural de Corredor i la Serra de Marina. Més que recomenable la zona fantàstica i el temps molt bo, i la companyia com sempre, no cal dir, EXCEL·LENT.
De segur que per aquesta zona hi tornarem, hi ha molt per fer i molt per veure-hi.

Enllaç 1
Enllaç 2
Enllaç 3

Pròximament posarem enllaços o la informació de cada excursió. Ens veiem pròximament i ...
... AMUNT FLUVIÀ !!!